mer bilder.

jag och emma på bildern . var ricket bra tycker jag









fan va det är klat


ja nu är det klat som bara fan i vår lägenhet. igen blir less på deta nu. det är bara 15.6 grader ine.
jag och i sovrumet är det nog mer klat en i resten av lägenheten. för vi har gaderåber som blåser in massa kla luft in i sov rumet . micke sover än .. men han sover med 3 täken .. och han är inte den som druka frysa. 
 
ja och föra året hade vi 12 grader in när vi vaknade . det var skit kalt och då hade vi inge varm vatten heller. men blir så läss på att det ska vara så här . 

måste iallafall flytta till nästa vinte . för det går inte att man har så klat när man har en liten bebis hemma . det bara går inte . du är det väl bara leta lägenhet fott som fan. bajs till den lägen heten vi har nu .


vad ska man mer säga ?


gort en blogg bild till Emma


hihii så vet den se ut . för att komma tills hons sida

http://mammawilhelmsson.blogg.se/


svara !

Anonym om fått lite bilder:
Vilken söt blogg du har!! =)
Har precis börjat läsa den, och tänkte fråga om du har tänkt ut några namn till barnet?
vem bryr sig om hur du skriver! skit i dom som skriver skit!
kram!

svara: va kul.. jag vi tänkt han ska heta Liam men . . men kan kanse inte ser ut som en få se... 
förker men inte lätt alla gånge att inte bry sig .

fått lite bilder

heej alla . var ett tag sen jag skrev . men va fan har vart sjuk . och inte alls mått bra.
tros jag var sjuk i går så var jag och tog bilder vid håkan igår. vart bar bilder . ska föka få en tild i mars inna bebisen kommer .



bilder fån igår.






en månad kvar.





ja idag är det en månad kvar till julafton.
blir fösta julen jag och micke ska fira tillsammasn. vi ska vara vid mickes mamma och pappa . sen ska vi även hinna för bi ved mamma . jag älskar jul maten vid mamma . skulle bli anka i år. och massa annast gott . vi har dansk/tusk jul bord. 
vi har lite jul klappaer kvar att köpa.
men det får bli när vi ha pengar . just nu har vi inge penga alls futom 350kr som micke ska ha till syn under sökingen . som han ska på idag .
annas har vi inge penga allas . men vi kara oss har mat och allat så vi dör inte . det är ju penga på fredag skönt sen får jag mina pengar den 30 .skönt skönt


vacka 22



Nu väger bebisen nästan 430 gram, är ungefär 28 centimeter lång från hjässa till häl och har samma proportioner som en nyfödd bebis, om än lite spinkigare eftersom bebishullet inte utvecklats ännu.

Innan bebisen lagt på sig hull ser huden lite skrynklig ut, men nu ökar den i vikt varje dag. Läppar och ögon är formade, men iris (regnbågshinnan) saknar fortfarande pigment. Bukspottkörteln utvecklas i stadig takt.

Redan nu finns tandanlag i käkarna. Det är inte så långt kvar tills du får träffa ditt barn och inom det första året börjar tandsprickningen.

Hittills har du förmodligen ökat i vikt med mellan 5,5 och 7 kg, men från och med nu kommer du att öka snabbare i vikt – räkna med strax under ett kvarts kilo per vecka. Det är vanligt och helt normalt att få sug efter specifik mat och ökade (men inte blodblandade) flytningar.


mäst pengar =)

jag och micke hra prata lite om det med hur vi ska ta ut våra dagar sen är bebisen är här .
nu väker det som vi kommet farm till en bra plan .
jo det var tänkt att jag skulle ta ut alla dagra utom fredagar får då skulle micke ta ut dom
men nu lutar lutar det åt det hålet att micke ska ta ut alla dagra utom 4 för dom jag jag ta . micke får ju mer om dagen en va jag får när jag är ledig . så vi sa att han ska ta ut på hälgen i stäle för jag . då får vi mer pengar .
tycker det låter som en vinner . .


sjuk


nu va det länge sen jag skrev :P men har inte blivit så mycket med skrivning för mig för jag brukar inte veta vad jag ska skriva. sarah är och duchar nu och jag sitter här och skriver :P men som sagt vet inte så mycket vad jag ska skriva. typ jag är sjuk nu som bara den hostar så in i baljan och är jäkligt snoring med ont i halsen med har jag -.- men det är klart ska inte klaga för mycket jag lever ju än så :P får se om jag åker till jobbet i morrn men det lutar mott att jag blir hemma i morgon iallafall men det får vi se i morrn. ja så mycket mer vet jag inte vad jag ska skriva :P
kram micke


lägenhet

jag och micke vara och titta på en lägenhet igår vid halv 6.
jag kände inge sån vägg när vi var och titta på den som jag gode med föra som vi va och titta på i samma ställe . den kände skit bra. jag är skit sugen på ha ha den .
men det kostar 2000 kr med i månden en va den vi har nu. men då ingår allt i hyran .
så få se ska prata med micke . micke slipper ju iallafall ta bilen till jobbet.


vacka 21







Nu väger fostret cirka 360 gram och är ungefär 27 centimeter långt från hjässa till häl. Ögonbryn och ögonlock är fullt utvecklade och fingertopparna täcks av naglar.

”Små grytor har stora öron”: Nu kan bebisen höra vad du säger eller sjunger. Vissa studier pekar på att att nyfödda barn suger kraftigare om de lyssnar på en saga de hört ofta i livmodern. Om du vill göra din egen ”vetenskapliga” undersökning, kan du välja en bok du tycker om och läsa den högt. Det är klokt att välja något du inte kommer att tröttna på i brådrasket, eftersom det kan bli en storfavorit som du får läsa många, många kvällar framöver...

Du mår förhoppningsvis ganska bra nu. För många är detta den behagligaste fasen av graviditeten. Du har ännu inte blivit så stor att det är jobbigt och de vanligaste biverkningarna av att vänta barn, som illamående, tryck på blåsan och trötthet har förmodligen lagt sig. Njut medan det varar. Den tredje trimestern ligger framför dig och kan föra med sig de besvär som kommer av att bära en större bebis i magen.


lördagen!

i lördag hände det inte mycket förutom att jag och micke  var hem till  Jonathan och Jennifer .
jag och micke åket hemta  Bobba med och sen hemta vi Emma. 

vi fick lite mat vid 
Jonathan och Jennifer .
skratta mycket och hade trevliget som fan tycker. jag få se om vi kan gör en till sån kväll inan Jonathan och Jennifer får sin bebis nästa månda ska dera komma. får annas ha en så när alla bebisar är ute . hihi.
lite bilder från kvällen







till lill killen.



detta ska jag åka och hemat när jag och mickes ska till borlänge. 


Boxen innehåller bl.a:
  • Pampers New Baby Blöjor, Pampers Magasin
  • Blöjhink från Angelcare
  • Amningsinlägg från Pigeon
  • Tidning Vänta Barn från Vi Föräldrar
  • Information från Go'boken
  • Fläckborttagningsmedel från Vanish
  • Baby Bubble Bath från Seba Med
  • Barnvagnsreflex från Tradera
Observera att urvalet kan variera.

vacka 20+1 mage bilder

jag tog bilder idag . hihi jag kom pris ur dussen. så är lite blöt på trosoner och magen .
och vår lille son sparkar som fan på kvällna. men iblane gör det ont när han sparkar. 











 


gick in i vacka 20 i tisdag.



Nu är bebisen ungefär 16,5 cm lång i sitthöjd och lägger stadigt på sig i vikt. Det vaxliknande fettlager som kallas fosterfett (vernix caseosa) bildas för att skydda huden under den långa tiden i fostervattnet. Det underlättar också förlossningen. Bebisen sväljer mer denna vecka, vilket är bra träning för matsmältningssystemet. Det fostervatten som tas in av din bebis spjälkas till vatten (som absorberas) och restprodukter som hamnar i tjocktarmen, där det så småningom bildar barnbeck.

Se till att du får tillräckligt mycket järn. Bebisen behöver järn för att tillverka röda blodkroppar. Det är i stort sett omöjligt att få i sig för mycket järn bara från mat. Exempel på järnrik mat är magert rött kött, kyckling, fisk, linser och bönor, spenat och berikade frukostprodukter. Läs vår guide till bra kost för att få grepp om vad du behöver mest.


bra dag

bra dag på stan idag!
super rolig tycker jag. skönt att få vara med nån som med ska ha barn. skönt att bara vara med nån som föstår en .. alla andra skiter i en bara för att man ska ha bran . tråkit men så är det.
 toppen dag tack emma .




i tisdag gick jag in i vacka 19



Nu är du halvvägs! Ovandelen av livmodern når naveln och kommer att fortsätta växa med ungefär en centimeter i veckan. Bebisen är drygt 14 centimeter lång och väger strax under 250 gram.

Nu har bebisen börjat svälja fostervatten och njurarna producerar urin. Det växer hår på huvudet och sinnena utvecklas fort. Nervcellerna för smak, lukt, hörsel, syn och känselsinne utvecklas nu i sina respektive områden i hjärnan. Produktionen av nervceller saktar av och existerande nervceller blir större och etablerar mer komplicerade förbindelser.

Nu har du kanske känt din bebis röra på sig. Om det har känts lite abstrakt att vänta barn innan, så brukar det ofta kännas mer verkligt när man känner fosterrörelserna. De flesta känner bebisen röra på sig för första gången någon gång mellan vecka 18 och 20.

Om detta inte är första barnet, kan du ha känt det tidigare. Vad du tolkade som gaser i magen, kanske var bebisen som slog kullerbyttor. Berätta för barnmorskan när du känner bebisen sparka!

De kommande tio veckorna kommer att vara bebisens livligaste tid i livmodern - senare blir det för trångt för alltför intensiv gymnastik. En ny livssituation närmar sig med stormsteg - läs om Sex och relationer för en förhandstitt på hur bebisen kommer att påverka tillvaron.



jag blir snat galen!




jag blir snat galen . mår inge bra av att bo så nära mamma.
idag var hon så snäll och körde mej till sjukhuset. inge fel med det . sen fik jag åka hem med hon med . det var då allt börja. hon prata om att micke ska lämma mej och massa skit. och hon värkar vara sur för att jag ka ta saker av mickes mamma som micke hade när han var lite . känder som jag fick skäll för jag hade köpte ett täke och hude till bebise sängen. bara för jag inte vill ha av hon . uten villa köpa nytt.

jag vet inte om jag orkar bo i blötberget när mamma ska bo här . hon lägger sig i vad jag och micke ska köpa hur kommer det blir när vår son är född ? 
 
min mammas sa till mej och micke att man ska inte ha mer barn en vad men klara av att ta hend om eller ha råd med . asså min mamma kan inte ta had om sina barn (vad jag tycker)
min ena lille bror som är 3år han är inte "rums " ren  han pissar ine iblen . typ vid källa trapen.
inte så fräs tycker jag.

jag mår inge bra när jag har mamma nära . mår skit hela tiden .
allat bara snurra i min lille hjärna . klara inte den skiten . går under joden snat. kan inte ens nyta va att jag är gravid på det sätte jag hade velat . utan alla mamma säger tar allt min tid.

kram sarah


RSS 2.0