bilder från håkan :D





fan va hon är bra :D


länge sen jag skev här :(

heej alla det var ett tag sen jag skev här ... =(

men idag kan jag säga att det är sjukt fin väder så jag och liam ska ut snat :D kul böver röra på mej ...



för se bilder störe så klikka på den :)

nä nu ska vi gå hej då


länka till en bar blogg


svara på frorna rån fågestunden

Sara om frågestund:

1.Hur kommer det sig att både du och din kille skriver så väldigt dåligt?
2. Har ni fått hjälp med era skrivsvårigheter?
3. Funderat på att ta hjälp av rättstavningsprogram (t.ex skriva i word först?) när du skriver bloggen så det blir lättare för läsarna att förstå?
4.Vad var värst under förlossningen?
5. Vad är det bästa med att ha barn?
6. Vad är det sämsta med att ha barn?

svara :
1.en fråga som många har frågat. både jag och micke har skriv och lässvårigheter.
2. micke började få hjälp med skriv och lässvårigheter i 3an . (han är bätre på att stav en jag ) där i mot jag fick föst riktig hjälp i 8an.
3. ja det har jag fundra på att göra . letar eftar min skiva som jag har till min skola dator så jag kan ta över ett program som hetar vital . (jag hade kuna ta min skol dator ) men det änada är att jag inte kommer in på blogge med den :( men holler på att föka ficka det .. fundera länga på att bara anväde min skol dator .. (den kan prata) .
4. det västa med förlossingen va nog att jag föst fick liga hela dagen och ha ont och sen hade jag öppnat mej 10 cm . sen eftar ett tag eftar jag var 10cm blir det akut kejsa sint . men det aldra hemskad va nog smetan eftar kejsa snite . 2 dagra tog det inna jag gick på to själv. (hade kuna liggga kvar längra ) men personal på bb tvinga upp mej .
5. det bästa är nog att man får mer rutiner , en vad man hade inna. man tar mer annsavr . och att det är ens bran . och se dom bli stora och se vad dom blir för personon han blir .
6. just nu är det väl det mad att man inte kan sova odentlig på natten ..


Anonym om frågestund:

Varför skriver du så dåligt?
Hur går det med Liam?
Går du i skolan?
Har du bra kontakt med dina föräldrar?

svara: som jag srve tidgar har både jag och micke har skriv och lässvårigheter.

ja med Liam går det BRA han han väker som han ska han äter som han ska ska .. så allt går toppen gnäller nästa aldrig . :D

jag har gåt i skolan men är mamma ledig men hade tänkt går skola arbeta under somma jag vi ju fastis ta studenat till nästa sommer . kanse ska börja med skolan efter sommaer lovet 2-4 dagrea i veckan . så får micke vara hema med liam . men måsta kolla fåst så vi klara oss med pengar om jag går sklolan .

har kontak med mamma för vi bor typ 5 min från mamma . pappa har jag där i mot inge kontakt alls med .. han bor i danmark. har vilgen hans nummer men har inte ringa än . för jag måsta smätla det min mamma bräte om pappa fösta . in jag vill ha nån kontak med han om jag ens vill ha det på tank på vad han gort .

Suneeta & Chanel om frågestund:

Vad har du för planer nu i sommar? =)

svara. jag och micke har planer om att åka på kruing och på power big meet dom vi har gort nu varjer somma sen vi blev tillsamma . micke har gort det tigar .. han har ju egen ragra bli så hoppas på att vi kan ut och åka med laguna =)

 

 

 

 


frågestund


nu kör jag ång med fråge stund ..  den avslutas i mån vid 20.00


så se vår dag ut idag !



idag ska jag och micke till min skola .. jag ska ha ett prov kl 13.00
vi ska även hemta bobba i stan vi alla 3 ska ätta 3 rätters midag  på skolan :D gott det ska bli ..
sen ska bobba och micke vänta på mej när jag gör provet .. sen eftar det ska vi till bakne . och sen ska vi åka hem över ..  i kväll hade vi tänk göra kykling med grädd sås till taleng .för det ska jag och micke se på .. sen tor jag det var nån bar film på tv idag . 

så med andra ord fultt upp idag 
men nu ska jag klä på mej .. sen klä på liam . sen ska ha få lita mat i magen sen åker vi ..



idag är liam 6 vackor


gud var tiden går idag är liam 6 veckor :D
nu väger han 4775 g och är 55 cm lång =) stor kille


jag ska jobba på balen :D

jag var i skola föra fedagen och då fråga jag om jag kunde få jobba på balen  och det fick jag .. ska ska vara med min mentor då .. och det blir passet 02.30 till 07.00 det se jag fram imot :D så jävla kul det ska bli .. 
men får tuvär inge betalt  för att jag jobba .. för jobbar inom skolan .. men det är så kul så skiter i om det inte är betalt dena gång :P

så nu länktar man till det är bal :D:D


idag :P

idag har jag och micke kolla på en 3a.. den va fin och stor ..  100kvader ligger den på .. den kostar 4200kr i månder så det är inte så falig alls .. men det är 1000kr dytar en va vi har nu ...

så nu holler jag och micke på att bästäma oss för om vi ska ha den eller inte .. för att vi har ställ oss på kö på en annan lägen heten..  


RSS 2.0