nycklar .


först ringe micke och vecker mej. sen säger jag att jag inte vill prata med han just nu. sen kort där fetar ringe mamma  och hon sa att mitt  sudejibedrga ken jag få den 12-15 april fört för hon ska ta med det när dom kommer ner. och fråga om jag kan hemta nyckleran till dersa hus.  men jag sa att jag inte kan idag men. sen la jag på. sen ringade jag ocg sa att hon kunde sika deras nummer till mej. sen rined jag dom jag ska hemta nyckelarna hos. och så sa som att dom har kvar dersa saker i källen i mammas hur.. men mamma vill ha dom på engång för dom betalr ej hyran.

jag tycker inte att det är mitt ansvär att få tag i nyckelsr det är inte mitt hus men gör väl det för att du sko slippa 35 mil eller ved det nu är.
kram sarah


bra och dålig.

ja det dåliga är att jag inte har sommarjobb. så jag vet inte hur jag och micke ska ha råd med att bo tillsammma under sommar. men vi hade tänk att ställa av bil och ställa på moppen. som nu är ficke eftar att jag korka
(ver ett tag en jag kroka med den )
sen hade jag och micke tänk låna hans mamma och pappas bil när vi ska stor handle. och det vara inte var nå problem.

sen va jag och micke och kolla på kaninnungerna. som var små och söta.
men snat blir dom änu söter när dom ska gå. sen sak min och mickes katt snat ha kattunge. så då blir det mycket bilder på dom på bloggen skulle jag tippa på.

sen var jag och micke in till stan igen . hanldel saker till i mån då det är fredag. ska hem till sara och grilla med lite flar folk. hoppas på en lycket kväll. men vi är ju bäst så då blir det.
kram sarah



mycket.

ja igår var jag och micke till borlänge/kopolen. och köpter käder till mej. fick 1000kr men hade 413 kr kvar när jag komma hem. så köppet lite mer i dag på stan. var även en stund med malin. inte offta det händer nu för tiden. men jag kan inte säga mer att jag saknar att vara med dig. viss vi går i samma klass. med det är inte sammma ska som att unfås utan för skola. hoppa vi han hitta på nå mer nån dag. 

sen vid 5 kom micke och hemta mej vid djur afären var tunga och köpa mat åt våra djur hemma.
sen åkat vi till willys och stor handle. vart mat och allt för hela måndern vart ca 1600kr
sen var vi på dollar och handle liter sakra som jag ville ha. sen så

sen så ville bobba komma idag. och så fick vi litte mat i magen .. fick bobba med  så som jag fatta det ska bobba sova här natt. kul med att han är här. var väl att för idag och igår. kram sarah


bild på bobba från tackokvällen .


kök idag


ja idag ver men i köket ner. och jag fick stå i disken idag. tycker det är skönt om man står med rätt peson i disken. men det tycket jag inte jag gode så var mest sur idag.




och i mån ska jag vara kvar i skolan när dom andrat sluta.
ska sitta med en lärea och jobba med svenska och skrive om likör. sen får jag åka hem. och så måste micke hemta mej annas kommer jag gföst hem helv 7 . men det gör inge att han ska hemta mej vi ska endså stor handle i mån. ska ner till mickes jobb vid 4 vi ska ficka min moppe . så jag kan åka igen . för i sommer ska vi nog inte ha bilen på stäld. det har vi inte råd med.

kram sarah


i dag hände det mycket

i dag har det hänt mycket vi åkte in till satn jag och älsklingen och skulle tanka lite efter att vi hade vart hem till min mamma och kollade lite på dom ny födda kanin ungar som dom fick i går :P dom va jätte små och gulliga :) efetr det skulle vi som sagt in till stan och tanka lite men när vi skulle betala funka ionte kortet fast det fanns pengar på det -.- men som tyr va då så hade älklingen fått inakorderings till lägg då så vi kunde betala :) som tur va :P sen åkte vi till en kompis till älsklingen som hon ville låna en sak av men hon va inte hemma sen åkte vi hem till några av våra kompisar och prata lite om allt och inget :p sen åkte vi hem igen och typ inte gort så mycket efter det att vi kom hem :P kram micke


kladdkaka

nu har jag och micke smakst i oss kladdkaka. mmm gott.  vi har täde i dag och vi blev av med en hel del tvätt med . skönt nu sitter vi och tittar på filmen som går på 4 nu.
men jag ska nog snat gå och sova är trött
kram sarah


ägg


jag vat sugen på ägg så jag ficka det . nu har jag smält i mej 3 och micke har snat fåt i sig 4 ägg :P .. hihih
är det nån mer en jag och micke som gillar ägg ? kram sarah


min tand.



idag så låsna min helva plsat tan jag har. så ska till tand läken i på onsdsg. och ficka till den. tycket att psaten bode holla men nej då. fitta skitt obihalig att ha en en helv tand. men dån händer tur att jag har gartis tand läker i ett år till. näst år blir man 19 år så då blir det slut med gartis.
kram sarah


helgen



dom 10 fösta som kommetar kommer att bli läkande. på filken länker. så kommetar nu
kram sarah


leva med AD/HD

Personer med ADHD behöver en välstrukturerad vardag. Krav, förväntningar och miljö behöver anpassas för att undvika stress och överbelastning. 
Psykosociala insatser och medicinering brukar minska problemen ordentligt. Psykosociala insatser kan vara anhörigutbildningar, anpassning av skol- eller arbetsmiljön och annan hjälp med vardagen. Medicinerna som används är små doser av centralstimulerande medel. Det har dämpande effekt på kärnsymtomen och få biverkningar.   
Omgivningen spelar en avgörande roll för hur allvarligt funktionshindret blir. En förstående omgivning underlättar vardagen för de drabbade och ökar chanserna till förbättring.
Hyperaktivitetssyndrom med uppmärksamhetsstörning, eller ADHD, är ett neuropsykiatriskt tillstånd som påverkar förmågan att fokusera och koncentrera sig på en uppgift. ADHD omfattar även överdriven aktivitet.
ADHD har en inverkan på personens förmåga att vara produktiv, och kan även påverka hur personen utvecklar sina sociala relationer eller den egna självkänslan. ADHD debuterar i barndomen och kvarstår i ungdomen och upp i vuxen ålder i 40 till 70 % av alla fall. ADHD drabbar uppskattningsvis 3 till 5 % av barn från olika kulturer och geografiska regioner, vilket innebär att det i ett klassrum med 25 till 30 elever kan finnas minst ett barn med ADHD.
ADHD är ett funktionshinder som många gånger förblir oupptäckt. Detta leder till att många barn och ungdomar inte får en korrekt diagnos eller lämplig behandling. Sannolikheten för att pojkar diagnostiseras med ADHD är två till tre gånger större än hos flickor.
Obehandlad ADHD kan få en negativ inverkan på ett barns och dennes familjs välbefinnande. Ett barn med ADHD som inte diagnostiserats och som inte får behandling kommer sannolikt att drabbas, inte bara studiemässigt utan även emotionellt, och risken finns att beteendeproblemen kvarstår i någon form in i vuxen ålder. Hyperaktivitetssyndrom med uppmärksamhetsstörning, eller ADHD, är ett neuropsykiatriskt tillstånd som
påverkar förmågan att fokusera och koncentrera sig på en uppgift. ADHD omfattar även överdriven aktivitet.ADHD har en inverkan på personens förmåga att vara produktiv, och kan även påverka hur personen utvecklar sina sociala relationer eller den egna självkänslan. ADHD debuterar i barndomen och kvarstår i ungdomen och upp i vuxen ålder i 40 till 70 % av alla fall. ADHD drabbar uppskattningsvis 3 till 5 % av barn från olika kulturer och geografiska regioner, vilket innebär att det i ett klassrum med 25 till 30 elever kan finnas minst ett barn med ADHD.ADHD är ett funktionshinder som många gånger förblir oupptäckt. Detta leder till att många barn och ungdomar inte får en korrekt diagnos eller lämplig behandling. Sannolikheten för att pojkar diagnostiseras med ADHD är två till tre gånger större än hos flickor.
Obehandlad ADHD kan få en negativ inverkan på ett barns och dennes familjs välbefinnande. Ett barn med ADHD som inte diagnostiserats och som inte får behandling kommer sannolikt att drabbas, inte bara studiemässigt utan även emotionellt, och risken finns att beteendeproblemen kvarstår i någon form in i vuxen ålder.
Hitta massa om min sjukdom om man kan kalla det.
lässa hur jag har det.
kram sarah





unga mamma?

vad tycker ni läsera om unga mammaor?
kometar om vad och varför ni tycker som ni tycker.
kram sarah


stockholmessan

idag var men till stockhol vet dit med skolan.
fick med mej massa av saker hem. jag hade i alla falla kul på stocholsmössan. det var mycker sker men fick prov smak. oc mycket trevlige folk med. men i mån blir det åter skola benken igen. i mån ska jag ut och ficka med soc. sen på tostag ska jag på ifomaton träffa om ett sommerjobb jag har sökt.
kram sarah
var det nån mer en jag som var på den mössen?
p.s kanse lägger upp bilder men bra kanse om jag orkar känner mej inte allt för pigg nu.


nu va man hemma igen då

nu va man hemma igen då. efter att ha jobbat hela dan :P inte hänt så mycket på jobbet.  bara målat en borrmaskin och tvättat en annan och gort om 2 nya maskiner lite. annars väntar jag på att älsklingen ska komma hem :D eller at jag ska hämta henne i stan rättare sagt ;P så ska ringa till henne nu så :P kommer säkert mer senare i dag. kram micke

idag

i dag när jag kom hem så va älsklingen redan hemma och sov efter som hon hade blivit lite sur på kylskåpet när hon skulle tvätta det när hon inte fick i hyllorna igen :P sen satt vi och prata lite mest bara ui vardags rumet när vår katt kom och strök sig runt fotöljen när älsklingen skulle ta uppe henne så lta hon sig väldigt mycket för att få upp henne och då välte stolen och nästan landa på katten och så kom datorn efter och hamna mitt på glaset på hennes glasögon. det såg ut som det vart en stor repa i glaset men det blev det inte som tur va märkte vi sen :) sen lite efter det så åkte vi hem till några kompisar för älsklingen skulle ditt och rida med deras dotter. då när dom va ute så vart hästen lite olydig så skulle älsklingen ranchera hästen så efter det så va den inte super glad så då råka den sparka till älsklingens tumme :( jag  satt inne och prata med den älsklingen red meds pappa och son. prta om allt och inget typ :P sen kom älsklingen in så vart det lite kaffe och bulle sen åkte vi hem typ och gorde lite mat och kolla lite på tv sen vart det inte så mycker mer i dag :P det vart stuvade makariner och bacon ;) kram micke


gratis desing!


nogong som vill att jag ska lägga ut gratis desing till till blogg.
så kommetar detta inkögg så kommer det ut gratis desaning.
så kan öven ficka en gratis som bra du får och det är gratis jag tycker det är kul. så kommetar nu.
och jag kan även gör en desing som är bara till dig som vill det.
och även lägga in sina egan bilder som bilden ner för.
kram sarah



inte i skolan idag

sant jag är inte i skolan idag. och det känn inte bra alls måste jag få säga. med vad ska göra ? mina köks käder är för små nu när man nu går upp hela tiden. iallafalla så kan jag inte ha dom på mej för det gör ont då.
så jag blir hema idag inge i de att åka till skolan i dag ska nog städa lite tror jag sen ska jag nog börga om att skriva om likör. allt just nu.
kram sarah 
 


vi saknar dig!

jag hade vart i vecka 18-19 nu.
hoppas du kan förlåta mamma och pappa. för vi tog bort dig. vi ville inte att du ska bo vid en annan familja vi vill ha dig vid oss. 



soc ville gör en ut rednig på mej för att jag har AD/HD och då skulle det nog bli att jag inte skulle fp ha kvar mitt bran för att dom anser men inte moga för att vara mamma. på grund av AD/HD. och jag kommer u aldig bli av med AD/HD så kommer väl aldig få ha kvar mina bran sen heller. om du undera nåt får du fåga för jag kommer svara på era fråga.


kram sarah


ny blogg

ja ny har jag och Micke ny blogg!
och den gammal bloggen ska vi har kvar och gör design där som jag kommer lägga ut som gratis desing. för som som vill ha. kanse inte är väst bäst med jag kan i alla fall ficka lite.
kram sarah


RSS 2.0