bilder på liam


inte mycket att säga

snat  kommer det än som ska komma och kolla på vår lägenhet och i mån ska vi kolla på en . och som det ser ut så kommer vi ta den . vart kongel med den andra lägenheten . så då kolla vi efter nåt annat . och jag hitta prsis det jag ville ha :D fa fler som va och titta på den lägenhet . så får de som vi får det men hoppas .


skolan nu

sitter i skola och gör inte så mycket ska ta och åka hem med bussen skom går men 20 min . orkar ej bara kvar i skola , nå mer känner huved dunkar . när jag kommer till stan tänkte jag gå in på snysm och kolla om jag kan få tid at kolla mina ögon . ser sudit .

kram kram ska stika nu .


skola idag då

ja idag är det Projektarbetet på cemat men va inte vad jag ska sriva om eller nåt ,,. måste vara inom kock tor jag. hoppas på lite hjälo av lärana. va ska jag mer säge .


vart borta

jag och liam har vart på min semsetr =) micke körde oss till säter i torsta . (va och hela på min gamla foster familj) mitt andra hem som jag brukar säga .

jag och liam fick sova i rum 2 som vi kallar det . jag bodde i det när jag bode vid dom =) hihi supper hälig och bara var jag och liam nu när jag går skola hinner jag inte se han så mycket . .

micke var hem och hade tråkit tor jag . :P

därfe tomt på blogg i bågra dagra . men nu är jag hema i gen och då kan jag skriva lite mer igen .


mammas plutt



mammas lilla nyss unge . gud va jag saknar dig liam .


sitter i skolan .

ja sitter i skolan nu och värkar som den första lekton är instäld!
men sen har jag 3 lektoner och som det ser ut nu kommer jag vara hema vid 5 om jag har tur . hoppas på att skolen går bra i år . fast jag kommer plugga mycket hemifrån . och även stor sakna av sonen Liam . fy så tråkite att inte ha han vid sig . men det kommer nog gå bra gossar med han när jag kommer hem . =)

i allafalla med skola ska försöka få in ett möte med rekton . om hur skolan kommer se ut för mej! hoppas att han inte kommer göra samma sak som när jag gick 2 . tack ver han ligger jag eftter ass mycket :( inte så kul . men hoppas på att ta studen med mina klassa kmarter . =) få se hur allat blir tar en dag i taget !


jävla tjat om hur och vad vi gör med liam

ja liam har en fökring och nu ska vi lägga till trygga bran till liam. för han ska ha det bästa , vissat bran kostar mycket liam kosta oss 2000 i månder men han är lita bort skömd .hade rökt med bara 700kr  för att vi kan ju gör egen mat  men hinner ofta inte med så jag och micke köpper burkar är det nå fel med det ? liam och räkingar går alltisd i fösta hand alså mat till mej och micke får i siata hand,

vi har inge lån inge kredit kort så vi har mycket penga bara för att vi inte lever utan för våra till gångar .

jo jag har en avetaling på apoteket som jag betler 170 kr i månder , men det är för att jag och micke inte vill stå och punnga ut 600kr vargån jag ska nåt där i från . det är det anda vi har som vi  betalar av

så forta jag är klara med skoaln och fått jobba kommer vi böja kika på hus . sen när huste är köpt och så kommer jag jag förhoppinge vis jobba som fåster hem det är nåt jag brinner för . och sen dör i mellea ska vel liam få ett syckon . hoppa jag på ska vänat mint 3 år för har p-stav i nu .

blir så less på folk som tor att dom är nåt bara få att dom har mer pengar på kontot en andra .


svara på kommentar

Anonym om frågestund = savara:
går du aldrig ut med liam t.ex i vagnen och gåt ut och går en långpromenad ?

svara: jag och micke bruka i bland gå promena . men aldig långa bara en vänd på byn¨. eller  om vi ska nåsten.. men vi brukar vara ute på gårdn med liam så får han sova ute . =)

lite dåligt

förlåt för att jeg inte har skiviut så mycket i bloggen  men jag har mått skit med min nya medicin . sen har jag haft fult upp med att hinna med skolen . men nu är jag på fötter igen nu när jag slut med medicin mår jag mycket bätter och det är skönt så nu är det bestämt att jag ska börje med min gamla medicin min alder först  och den vet jag att jaqg mår bra av och den funker bra på mej .. =)


kul dag eller inte !

liam sovit till och från på natten sen idag skulle vi på loppis .. mickes mamma stog på loppis . hon hade köpt käder åt liam . sen köpt jag och micke lekska och bad byckor helt ny för 20 kr . och det var ett kap för dom kostr 149 kr nya .

sen skulle vi åka till dollar . för att jag skulle köpa nåt till mamma . men jag och micke upp täket att vi hade fått punka på vänstre fram döket . =( kul ,, men vi bäsatm oss för att köpa 3 ny däk till blil den ena är bara ett år gamel så den böver vi inte byta ut .. blir dyrt för vi har profil dök till vå bil .

nä nu ska jag sova


liam =)


=)




gud va mamma älskara dig liam .. fy skulle inte leva uten dig ..


snat måndgen ..

ja ska till tanläkan .  och få allt ficke tills jag fyller 20 . min plast taand ska fickes. (inge)

sen ska jag för bi vid sykmotgingen . och lämna ett övervaket kiss prov .(med andera ord ska nogon pesonal med mej in på toan . )  sen ska ja börja med min nya medicin. kommer fåmoligen gå ner i vicket med dena medicin
män nu när jag väger 64 kg gör det inge om jag går ner .


liam åt frukt pre=)


liam tycker det är gott med frukt pre =) hihihi


kommarta

Anonym om sök lägenhet:
Fyfan vad tråkig blogg du har ! Du skriver typ aldrig ! Fyfan , läste din blogg tidigare, men räkna inte med mig längre.. Fyfan, Spottar på dig

Svar:  att jag inte uppdatera varje dag kan bro på att jag har en son att ta hand om .. och om sen har jag en kille som  jag vill  umgos med . och vänner med skriver när jag har lust och tid . så är det ... passa det inte dig så böver du inte vara ine och läsa min blogg ..  

grattis



idag har min kära micke fylt år vart och fickat vid hans mamma och pappa haft almet myssig

23 år vart han idag :D


bilder på liam






pjamsan från farmor .
mamma och pappa älskar dig liam så himla mycket .




RSS 2.0