sitter hema

jävla skit somma om när tel rinde . somma om så nu sitter jag här och tar mern inte nån stan .. skit inte bra att bo långt från skolan .. bor en timme från skolan . hade funder på att flytta till smb med det är dyrt att bo där. sen blir det ju besnis konstar för min kille som har en 1timme till jobbet . och ludvika vill vi inte bo . då hade vi fått lika långt . men det vill inge va oss luvika är skit .

så hur man ska lösa detta det vet jag inte .. 
sen måst vi spara pengar . för att kunna köpa det vi ville köpa
micke vill ha en ny TV
jag vill ha en diskamkin
och sen ska vi köpa massa bebissaker med .. men allt ska betals med pengar . för vi vill inte ha nåt på av beteling .

allt jag har att säga nu kram sarah


fångar på foret

 i höst så kommer fångarna på foret börja sändas igen.. kul .. kommer ju ihåg när man satt o tittade på de varje vecka, så jävla roligt o se när dem fick gå in där i cellerna och klura ut massa saker..
Så de blir kul, ska sitta och titta på det, hoppas dem hämtar ditt roliga som ska få gå in i cellerna, inga tråkiga..... 

vad tycker ni om fångar på foret?  
kram sarah


MVC

idag var jag på mvc . skulle träffa en läker . fick se lilla bebisan.
det var inte mycket till väden . men det var nåt där .. är ju bara i vecka 9 än så längen .
hihi vara bara jag som fick se bebisen micke var på jobbet .
sen eftar det åket jag hem och sov . för jag hade spy kallas i går natt så vara trött..
vad ska jag mer säga
kram sarah



vacka 9


I slutet av denna vecka är fostret ungefär 2,3 cm långt och väger knappt 2g. Ögonlocken täcker ögonen helt, men är stängda och kommer inte att öppnas förrän i vecka 26. Man kan se små örsnibbar nu.

Ditt barn har alla väsentliga kroppsdelar nu, även om de har massor av utveckling kvar. Nu börjar det se ut som en liten människa. Handlederna är mer utvecklade, vristerna har formats och man kan se tydliga fingrar och tår. Armarna har blivit längre och böjs vid armbågarna. Nu när den grundläggande fysiska formen finns, ligger fostret i startgroparna för att börja växa sig större och snabbt öka i vikt.

Man kan inte se könsdelarna med ultraljud ännu, men de har börjat utformas. Moderkakan är nu såpass utvecklad att den kan göra huvuddelen av det understödjande arbetet för hormonproduktionen. Moderkakan producerar också näring till ditt barn och för bort slaggprodukter.




sommar skola

ja nu går man sommer skola. helt okej tycker jag. har ju inte mycket att göra så för hopnings vis kommer jag får G på svenka A . så jag kan gå vider med svenskan .

sen ska micke i väg och besiktning bilen den 13 Agusti. inte så jävla kul för bilen är trasig.
det är så att bilen får inte som han ska. den går bara 80 på rak väg annas upp för en liten backe går han typ 20.
SKIT BIl
kram sarah


RSS 2.0