vacka 11


Nu är bebisens sitthöjd ungefär 4 cm. Alla kroppsdelar finns med, från tandanlag till tånaglar och fingrar och tår har nu separerats helt. Bebisen rör sig massor och sparkar och sträcker på sig. Det ser nästan ut som vattenbalett och ju mer fostret utvecklas, desto mer rör det sig.

Merparten av den kritiska utvecklingen kommer att klinga av under de kommande veckorna. Bebisens huvuduppgift de kommande sex månadernas är att bli större och starkare, så att den kan klara sig utanför livmodern.

Slutet av första trimestern närmar sig nu. Du kanske har fått en mörkare pigmenterad linje som kallas linea nigra mellan naveln och blygdbenet. Det är inte ovanligt att det bli svårare att sova nu. Läs varför din nattsömn kan bli störd.


nu är jag i vecka 11 men på måndag går jag in i vecka 12  bild tagen idag



har öven föt ett möker sträk nu vid magen .

kram sarah


Kommentarer
Postat av: Anonym

varför är detta barn bättre än det du väntade för 7 månder sedan?????Har du blivit ett brättre mäniska eller vad???????????? Du dödade ett barn , för någramåneder sedan och nu passer ett barn bra är du sjuk eller något???????????? På 7-8 månder kan inte så mycket ha blivit bätteren eller????????????????

2010-09-13 @ 00:34:37
Postat av: Anonym

Sådär tjock är man inte i vecka 12, du kanske ska dra ner lite på maten? Är inte bra för barnet att man är överviktig vet du.

2010-09-13 @ 17:55:37
Postat av: Linnéa

Sluta överdriva så jävligt.. DX du är inte i 9:onde månaden än.... :@

2010-09-28 @ 20:10:36
URL: http://yumichan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0