katt bebisar som vi hade i sommras.

jag komm fram till att jag villa visaa bilder på kattarna för kenga sen men det är så drykcet att ladda upp dom här på bloggen det tar lång tiden .. så nu har jag hommit på ett bra sätt att visa många bilder .

har har bi massa bilder på kattungarn vi hadew i sommras .. så söta


Kommentarer
Postat av: Louise Hedblom

Det är anledningen till att jag vill skicka in mina papper nu. Det går nämligen till så att man först kontaktar kronofogden som i sin tur gör en undersökning om den som är skyldig att betala skadestånd har några tillgångar osv. Anser de att de inte kan hjälpa får man vända sig till sitt försäkringsbolag, men eftersom jag bodde med Richard under tiden han misshandlade mig kan jag inte få några pengar av dem.



Det blir då så att man får kontakta brottsoffermyndigheten istället.



Jag har inte förväntat mig att det ska gå snabbt, men genom att jag tar initiativ att skicka in papper själv kan skjuta på det hela lite grann iaf.

2011-02-04 @ 14:57:30
URL: http://hedblom.blogg.se/
Postat av: sara h

Har jag sagt någonting om att jag ska köpa dricka eller ?! Man kan faktiskt ha fest utan alkohol ! Vi vill samla våra närmaste vänner oavsett om vi dricker eller inte, dom som vill får ju dricka. En fest behöver inte betyda att man lägger ut pengar på det ! Så var inte så himla snabb i dina kommentarer !

2011-02-04 @ 23:53:19
URL: http://sarahagelberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0